UGRÁS A LAP ALJÁRA


Csingiling és A Nagy tündérmentés 2010.

Tartalom : 

Te mit tennél, ha egy nap fognál egy tündért? Légy tanúja a varázslatos pillanatnak, amikor Csingiling először találkozik egy emberi lénnyel! 

Csingiling egy Lizzy nevű kislánnyal köt barátságot, aki mindig is hitt a tündérpor erejében és a mesebeli világban, és világ életében arra vágyott, találkozzon egy tündérrel. 

A kislány és Csingiling szoros barátságot kötnek, a többi tündér azonban úgy hiszi, Csingilinget rabságban tartják az emberek, így nagyszabású tündérmentő hadművelet veszi kezdetét. 

Miközben Csingiling egészen más küldetést tűzött ki maga elé: biztonsága kockáztatása árán is, de segít újsütetű ember barátjának, hogy mielőbb kibékülhessen elidegenedett édesapjával. 

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a mentőakció kudarcba fullad, s így a tündérek egész fajának jövője is veszélybe kerül.

LETÖLTÉS:

csingiling.es.a.nagy.tundermentes.part01.rar                

csingiling.es.a.nagy.tundermentes.part02.rar             

csingiling.es.a.nagy.tundermentes.part03.rar                           

csingiling.es.a.nagy.tundermentes.part04.rar                                

csingiling.es.a.nagy.tundermentes.part05.rar                                        


csingiling.es.a.nagy.tundermentes.part06.rar 

CSINGILING:

Walt Disney körül minden csupa csoda és mese volt, Csingling pedig az ő egyik legismertebb, legmókásabb teremtménye: ebben a filmben végre ő az igazi főszereplő! 

Gondolkoztál már valaha azon, mitől váltja színeit és fényeit a természet? Abban a kalandokkal és meglepetésekkel teli országban, ahol Csingiling és négy tündértársnője él, az ő feladatuk, hogy tavaszt varázsoljanak a télből. De még ebben a csodálatos világban sem megy minden könnyedén: ha pedig baj közelít, mi segíthet? A hit, bizalom és egy kis tündérpor! 

A Csingiling csupa játék, móka és képzelet: a tündérek végre a saját filmjükben mutathatják meg, milyen fontosak ők a világ számára. Ez a csodás mese az egész családot elbűvöli majd!

Letöltés:

Vagy: 

csingiling.part4.rar.html 


CSINGILING ÉS AZ ELVESZETT KINCS: 

Tündérrév mágikus holdköve kezdi elveszíteni az erejét, így Csingiling kénytelen elhagyni biztonságos otthonát, hogy új varázskövet keressen. Egy hű tüntértárssal az oldalán ismeretlen világokat jár be, veszélyes akadályokon jut túl, és sok mindent megtanul, amiről addig fogalma sem volt. Még szerencse, hogy kalandos kirándulása során olyanokkal is találkozik, akik barátságukkal és bölcsességükkel segítik őt. 

Letöltés: 

HOTFILE: 

csinigiling és az elveszett kincs.part1.rar

csinigiling és az elveszett kincs.part2.rar

csinigiling és az elveszett kincs.part3.rar

csinigiling és az elveszett kincs.part4.rarIngyenes honlapszerkesztő - uCoz
Copyright MyCorp © 2024