CSALÁDI MOZIDÉLUTÁN WALT DISNEY-vel...
  
                                                             UGRÁS A LAP ALJÁRA 

                                
        
A KINCSES SZIGET
Disney DVD film 

szereplő(k): 
Bobby Driscoll (Jim Hawkins) 
Robert Newton (Long John Silver) 
Basil Sydney (Smollett kapitány) 
Walter Fitzgerald (Squire Trelawney)
Denis O'Dea (Dr. Livesy)

A történet a XVIII. században játszódik és a hírhedt, véreskezű kalóz, Flint kapitány elásott kincseinek megszerzése körül forog. Főhőse egy kamaszfiú, Jim Hawkins, aki megtalálja a rettegett kalóz kincséhez vezető térképet! Ám sok a vagyonra áhítozó kellemetlen útonálló, akik mindent megtesznek azért, hogy megkaparintsák a térképet. Hosszú John Silver, az egyik legrettegettebb kalóz szintén Jim nyomában jár, és mindenre kész, hogy megszerezze a mesés kincset.
MEGTEKINTÉS: 
JELSZÓ:alonso 
              
    
AZ ALMAGOMBÓC BANDA 2.
szinkronizált amerikai vígjáték; 1979

Rendező: Vincent McEveety
Forgatókönyvíró: Don Tait
szereplők:
Tim Conway (Amos Tucker)
Don Knotts (Theodore)
Tim Matheson (Phillips parancsnok)
Kenneth Mars (Woolly Bill Hitchcock seriff) 

Hamisítatlan Disney-vígjáték a '70-es évekből, melyben Amos és Theodore kisstílű bűnözőként tengetik életüket a vadnyugaton. Egy napon  szerencsétlenségükre  betévednek "Vuli Bili Hicskok" seriff városába, ahol bankrablásba keverednek. Az őrült seriff ezután életcéljának tekinti a két gonosztevő elfogását és saját kezű felkoncolását, ezért kész rá, hogy a sírig üldözze őket. Megkezdődik hát kalandjaik sora,melyekben akaratuk ellenére katonák lesznek,majd fegyencek és végül egy bűnbanda tagjai de persze végül aztán minden jól sül el és folytatják vándoréletüket kis szamaruk Clariss társaságában.
MEGTEKINTÉS:
Jelszó: kuksi
         
  
 
EBADTA KUTYAKÖLYKÖK 
walt disney 1966(The Ugly Dachshund) szinkronos családi vígjáték 

szereplők:
Dean Jones (Mark Garrison)
Suzanne Pleshette (Fran Garrison) 
Charles Ruggles (Dr. Pruitt) 
Kelly Thordsen (Carmody) 
Parley Baer (Mel Chadwick)
Robert Kino (Mr. Toyama) 
Mako (Kenji)
Charles Lane 
A gyermektelen házaspár egy tacskóval él együtt, körülötte forog a világ. Amikor kitudódik, hogy kölykei lesznek, gyakori vendég lesz az állatorvos a háznál. A férj jóbarátként elpanaszolja neki, mennyire szeretne egy igazi, termetes kutyát, de a felesége ellenáll. Amikor elérkezik az ellés ideje, besietnek a kórházba. A férj mielőtt hazavinné a piciket, megpillantja az állatorvost, amint egy anyja által félrelökött kölyköt cumiztat. Mikor hazaérkezik az új család, a feleségnek rögtön feltűnik, hogy a 3 lány kölyök mellé még egy fiú is született. Amikor elkezdenek cseperedni a kiskutyák furcsa dolgok történnek...


              
UTÁNNAM FIÚK 
Walt disney1966 (Follow Me, Boys!)
 színes, szinkronos amerikai családi mozi 
DVDRip hundub 

rendezte:Norman Tokar
szereplők:
Fred MacMurray, 
Vera Miles,
Kurt Russell, 
Lillian Gish, 
Charles Ruggles,
Elliott Reid 
A forgatókönyv MacKinlay Kantor Pulitzer-díjas író regényére, a God and My Country-ra épül. Ebből a sztoriból 1981-ben több részes tévéfilmet is készítettek, de az igazi feldolgozás az 1966-os egészestés, amiről most szó van. Az alkotás minden tekintetben unikális, hiszen nagyközönséghez eljutó, multi által gyártott cserkészfilm sem előtte, sem utána nem készült. 
A történet szerint Lem Siddons (Fred MacMurray) egy Amerikában turnézó jazzegyüttes tagja, aki sokévnyi utazás, zenélés után szeretne végre megállapodni. Erre a kis közép-nyugati porfészekben, Hickory-ban lehetősége is nyílik, így faképnél hagyja a bandát, és letelepül. Élete nyugodt szakaszára készül, de radikális változásokkal kell szembenézni. Két okból is. Egyrészt, különben nem lenne sztori, másrészt pedig átgondolatlanul elvállalja a helyi cserkészcsapat megszervezését.
     
A MODERN ROBINSON CSALÁD
 (The New Swiss Family Robinson)1998 

Jack Robinson  Ausztráliában kap új állást. Úgy dönt, hogy nem repülővel utazik, hanem hajóval viszi családját, így a Robinson család hosszú, és kalandosnak ígérkező vitorlásútra indul. Arra azonban nem számítanak, hogy a vártnál jóval kalandosabbbá és hosszabbá válik útjuk. A hajót ugyanis egy kalóztól vásárolják, aki velük akarja kicsempésztetni lopott kincseit az országból, amit a nyílt vízen szándékozik visszaszerezni. A nyílt vizen aztán kalózok támadják meg a hajót. Robinsonék el tudnak menekülni, de hajótörést szenvednek és egy lakatlan szigetre kerülnek, ahol nemcsak a kalózokkal kell tovább hadakozniuk, hanem a túlélésért is meg kell küzdeniük az ismeretlen környezetben. 

jelszó: zamárdi

 
                              
 VÉN CSONTOK
 DvdRip,HunDub (Old Dogs) 
színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 88 perc, 2009 

Dan és Charlie nemcsak barátok, de üzlettársak is egyben. Életük nagy lehetősége előtt állnak, jó üzletnek néznek elébe. Egészen addig, míg egy napon beállít Dan egykori oldalbordája, és közli az exével, hogy van egy hatéves, vegyes páros ikerpárja, akiknek ő az apukája. Nem teketóriázik sokat, a nyakába is varrja a lurkókat, mondván, neki egy rövid időre börtönbe kell vonulnia. Nosza, lőttek a legényéletnek! A kölykökhöz mit sem értő párosnak nem kis erőfeszítésébe kerül, hogy megbirkózzon a helyzettel. Lehetőleg anélkül, hogy mindez a barátságuk és az üzlet rovására menne.
Összeillesztés a HJ Split programmal!

                           
HUCKLEBERRY FINN KALANDJAI
 (The Adventures of Huck Finn) 
1993 szinkronos amerikai családi kalandfilm 

 A Huck Finn kalandjai tipikus Disney-mű, látványosan vezet végig Huckleberry Finn kalandjain. A mai kamaszok már elképzelni sem tudják, mit jelent egy néger, szökött rabszolgával lehajózni az akkori Mississipin!
jelszó: farimari 
      
  
A FEKETE PARIPA-AZ ELSŐ KALAND  (The Young Black Stallion) 
2003 színes, magyarul beszélő, amerikai dráma DVDRip.Hundub 

 A film az 1979-ben készült, Oscar-díjas klasszikus cselekményének előzményét meséli el. Neera fiatal lány, akit a második világháború elválasztott a családjától Arábiában. A magányos lány a sivatagban összebarátkozik egy gyönyörű fekete csikóval, amelyet Shetannak nevez. Bár később Neera újra találkozik az apjával, képtelen szabadulni Shetan emlékétől. A fekete lóétól, amely a legenda szerint a sivatag szülötte, az éjszakai ég nemzette és a szél itatta. Steven Farley regényéből. Steven a fia Walter Farleynek, az eredeti Fekete paripa írójának. 
MEGTEKINTÉS:
vagy: 
Jelszó: LV
               
       
KUTYAHIDEG
szinkronos DVD 

A valaha elmesélt talán legbámulatosabb történet a túlélésről és a barátságról a kegyetlen Antarktisz zord, jeges világában játszódik. Tudósok és felfedezők egy kis csoportja a Déli-sarkvidéken végez kutatómunkát. A gyilkos tél beköszönte előtt egy utolsó expedícióra indul Cooper, a térképész, Davis, a geológus és Jerry, a vezetőjük, aki egyben nyolc hűséges társuk, nyolc rendkívül intelligens szánhúzó kutya irányítója is. A csapat egyik tagja csak a szerencsének és a kutyák bátorságának, erejének köszönhetően él túl egy balesetet, és még éppen idejében érnek vissza a táborba ahhoz, hogy a közelgő vihar elől az utolsó repülővel evakuálni tudják őket. A nyolc szánhúzó kutyát kénytelenek magukra hagyni a táborban, Jerry azonban megfogadja, hogy nem hagyja cserben barátait, és az első adandó alkalommal visszajön értük. Arra azonban senki nem számított, hogy az évszázad vihara tör ki az Antarktiszon? Miközben Jerry életét kockáztatva próbál visszajutni négylábú barátaihoz, a kutyák a zord időjárással, az éhséggel és a vadállatokkal dacolva, egymást segítve mutatnak példát barátságból, kitartásból és összefogásból. 
MEGTEKINTÉS:
KUTYAHIDEGpart1.rar               KUTYAHIDEGpart2.rar 
KUTYAHIDEGpart5.rar               KUTYAHIDEGpart6.rar 
KUTYAHIDEGpart9.rar               KUTYAHIDEGpart10.rar 
Jelszó: new7warez
 
           
APÁD ANYÁD IDEJÖJJÖN!
DvdRip,HunDub

 A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek és összehozzák szüleiket. A tervet azonban veszélyezteti a papa csinos és nagyravágyó barátnője. 
MEGTEKINTÉS: 
      
    
HÓKÖLYKÖK
Színes, magyarul beszélő, amerikai családi film, 2008, 
DVDRip

A Walt Disney Stúdió beszélő kiskutyái visszatérnek, hogy ezúttal a fagyos Alaszka hófödte lankáin bizonyítsák, hogy a barátság és az összetartás melege átsegíthet minden nehézségen! Az öt szertelen kiskutya ezúttal egy szánhúzó versenyen vesz részt. Hajmeresztő akadályok, fondorlatos és néha tisztességtelen módszerekkel küzdő ellenfelek fogadják őket, de a kutyusok ezúttal is kitartanak egymás mellett, és segítenek új barátaiknak, Talonnak és Shasta-nak megnyerni a versenyt. A nagy próbatétel azonban csak ezután kezdődik, hosszú ugyanis az út hazáig.
MEGTEKINTÉS:
          

                                                                 UGRÁS A LAP TETEJÉRE

                                         


Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz
Copyright MyCorp © 2024